14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Teren de joacă pentru copii în satul Văleni din comuna Brâncoveni

- Advertisement -

Dezvoltarea infrastructurii pentru educație reprezintă o prioritate și o realitate într-o continuă schimbare pentru administrația locală din comuna Brâncoveni. Acesta este și motivul pentru care Ion Cheroiu, primarul localității, a anunțat că săptămâna aceasta s-au demarat lucrările la încă un proiect promis şi mult aşteptat de către cei mici, și anume la terenul de joacă pentru copiii din satul Văleni.

Autoritățile anunță că cei care se vor bucura cel mai mult de această investiție sunt copiii de la grădinița din sat, fondurile pentru realizarea acesteia fiind de la bugetul local.

„În curând, preşcolarii Grădiniţei cu Program Normal <Domnița Bălașa> se vor bucura de un nou loc de joacă ultramodern. La fel ca la celelate două proiecte anterioare este prioritară siguranța celor mici în acest spațiu. Finanțarea este asigurată din fonduri proprii ale administrației locale din comuna Brâncoveni”, spune edilul Cheroiu.

Tot în aceste zile au început și lucrările la proiectuli „Teren de joacă pentru copiii din satele Ociogi-Mărgheni”.

Fondurile pentru această lucrare sunt alocate tot din bugetul propriu al Primăriei, zona în care este amenajat fiind supravegheată video.

„Preşcolarii Grădiniţei cu Program Normal <Matei Basarab> sunt cei care se vor bucura de noul loc de joacă ultramodern. Siguranța acestui loc de joacă va fi asigurată prin supraveghere video, iluminatul fiind asigurat special pentru acest obiectiv. Finanțarea este asigurată din fonduri proprii ale administrației locale din comuna Brâncoveni”, a adăugat primarul localității.

Potrivit aceleiași surse, cumulate, toate proiectele finalizate sau în desfășurare, respectiv o școală generală nouă, trei grădinițe cu program normal, teren de sport în satul Brâncoveni și trei spații de joacă la grădinițe, oglindesc interesul administrației locale pentru formarea viitorilor cetățeni ai comunei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți