23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Antrenorul Mihai Bobocica, una dintre victimele accidentului de la Padurea Saru

- Advertisement -
in urma cerctarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta se deplasa catre o competitie sportiva de tenis de masa ce urma sa aiba loc la Campulung. Una dintre persoanele care a decedat in accidentul de la Padurea Saru se pare ca se deplasa spre o competitie sportiva si este angajatul Federatiei Romane de Tenis de Masa, la lotul de juniori, deci angajat al federatiei de la Bucuresti. Conform legii, angajatorul este obligat sa comunice evenimentul, in situatia in care acesta se deplasa catre o competitie sportiva – am inteles de la cei de la Politie ca se ducea la Campulung, deci in interes de serviciu – atat la Inspectoratul Teritorial de Munca Olt, cat si la inspectoratul teritorial de munca unde isi are angajatorul sediul social, ca urmare la Bucuresti. Accidentul va fi cercetat de inspectorii de munca din Olt, iar la finalizarea dosarului acesta se va aviza de catre Inspectia Muncii din Bucuresti, a precizat Cristian Ungureanu, inspectorul sef al ITM Olt.
in urma gravului accident de la Saru, Mihai Bobocica a suferit un traumatism cranio-cerebral sever si s-a stins din viata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, chiar inainte de a fi transferat catre Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Barbatul era soferul Seat-ului spulberat de TIR. Mihai Bobocica era antrenor al lotului de Juniori III al Federatiei Romane de Tenis de Masa, iar in cariera sa sportiva a antrenat si echipa de juniori de tenis de masa a Italiei. Italia este si tara in care fiul sau, al carui nume este tot Mihai Bobocica si i-a calcat pe urme, a devenit campion la tenis de masa.

O intreaga familie si-a gasit sfarsitul in tragedie

in tragedia din Padurea Saru, pe langa antrenorul de tenis de masa si-a gasit sfarsitul si o familie din municipiul Craiova, alcatuita din patru membri, respectiv o femeie de 32 de ani, un barbat de 38 de ani si doi copii, un baiat si o fetita, de 3 si 5 ani. Cu totii se aflau intr-un Ford, primul autoturism lovit de TIR-ul condus de un sofer dambovitean de 30 de ani. Nenorocirea s-a intamplat dupa ce unul dintre cauciucurile TIR-ului, care circula din directia Slatina spre Craiova, a explodat, iar conducatorul auto a pierdut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune cu cele doua masini ce circulau regulamentar din sens opus. Trei persoane au fost gasite incarcerate de salvatori in urma impactului violent, iar femeia de 32 de ani, soferita din Ford, era deja decedata . Sotul acesteia, de 38 ani, a fost gasit in stop cardio-respirator si a fost supus manevrelor de resuscitare. Desi pentru preluarea sa a fost chemat in ajutor si un elicopter SMURD Craiova, barbatul nu a raspuns favorabil manevrelor, iar decesul sau a fost constatat la locul cumplitului accident. Copiii celor doi au murit la Spitalul Slatina. Micutii au fost preluati in stop cardio-respirator de la fata locului si resuscitati zeci de minute atat in ambulanta, cat si de medicii slatineni, insa fara succes. La unitatea medicala slatineana a ajuns cu dureri la picioare si soferul TIR-ului care a provocat accidentul mortal. in autoturismul condus de antrenorul de tenis din Craiova se mai afla un pasager, care a scapat ca prin minune nevatamat. soferul TIR-ului este anchetat acum de politisti, coordonati de un procuror de la Parchetul Olt, pentru ucidere din culpa si vatamare din culpa.
Zeci de forte au intervenit la locul nenorocirii, respectiv pompieri si paramedici de la ISU Olt si ISU Dolj, cadre medicale de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt, precum si politisti rutieri, ce s-a intamplat la Saru fiind unul dintre cele mai grave accidente de circulatie petrecute in ultimii ani in judet. Avand in vedere complexitatea misiunii a fost activat Planul Rosu de Interventie. Potrivit oamenilor legii, doar o expertiza tehnica ar putea stabili cat de uzata era anvelopa TIR-ului care a explodat si daca aceasta este cauza care a facut ca autotrenul condus de dambovitean sa ajunga pe contrasens si sa loveasca cele doua masini.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți