10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Balș: Concurs de muzică populară, organizat de Dragobete în sediul Primăriei

- Advertisement -

Încet, încet, în mai multe localități oltene au început să se desfășoare evenimente culturale și cum Dragobetele este o sărbătoare românească autentică, prin care se celebrează iubirea, autoritățile din orașul Balș au decis să o marcheze prin organizarea concursului de muzică populară „Îndrăgostește-te românește!”.

Evenimentul, organizat de Casa de Cultură din orașul de pe malul Oltețului miercuri, 24 februarie, cu începere de la ora 16:00, sunt așteptați să participe elevii din școlile gimnaziale și liceele din localitate, în două secțiuni de interpretare, respectiv categoriile de vârstă 9 – 13 ani și 14 – 18 ani.

Condițiile de participare sunt următoarele: interpretarea unei melodii populare românești, ținuta – costum popular, negativul piesei să fie în format electronic, durata maximă 5 minute, înscrierea se face prin unitățile de învățământ la care sunt înmatriculați participanții, perioada de înscriere este 17 – 22 februarie 2021, la adresa de e-mail cultura@primariabals.eu sau prin fax, la numărul 0249.450.145.

Juriul este alcătuit din personalități locale și județene și vor fi acordate premiile I, II și III, precum și mențiuni, la ambele categorii. Juriul va acorda marele premiu celui mai valoros concurent, indiferent de secțiunea la care participă.

Având în vedere că suntem încă în pandemia de Coronavirus, evenimentul cultural se va desfășura cu respectarea mai multor măsuri de protecție sanitară, acesta fiind transmis LIVE, fără prezența fizică a spectatorilor în locația de desfășurare. „Concursul va avea loc la sala «Paul Tudor» din Primăria Balș, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare specifice pentru prevenirea răspândirii COVID-19 – purtarea măștii, distanțare socială, dezinfectarea mâinilor, verificarea temperaturii etc. Concursul «Îndrăgoștește-te românește!» se va desfășura fără public, dar va fi transmis LIVE pe pagina oficială de Facebook a Primăriei orașului Balș”, transmit autoritățile bălșene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți